Met zekerheid op vakantie bij Kiteholland

Wettelijke Garantiestelling

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Kiteholland gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Kiteholland niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

 

Wat valt er precies onder deze garantieregeling?
Onder deze garantie regeling vallen alléén pakketreizen die bestaan uit ten minste 2 onderdelen. Dit zijn bijvoorbeeld de volgende reisdiensten:

  • Kitesurf lessen
  • Andere activiteiten die geboekt zijn
  • Accommodatie
  • Vervoer in de vorm van vliegveld transfers
  • Vervoer in de vorm van vliegreizen

Neemt u slechts één (van deze bovenstaande diensten af), dan valt de (reis)dienst niet onder de garantieregeling VZR Garant. In de Garantieregeling van VZR Garant (te vinden via www.vzr-garant.nl) leest u meer over (de voorwaarden van) deze garantieregeling.

De zekerheden van het VZR Garant

  • Boekt u een pakketreis bij een organisatie die is aangesloten bij VZR Garant? Dan weet u zeker dat uw boekingsbedrag veilig en beschermd is. U loopt zo geen risico dat u uw al betaalde boekingsbedrag kwijtraakt door een faillissement van de organisatie waarbij u geboekt heeft.
  • Zelfs wanneer u al van uw reis aan het genieten bent, zijn wij er voor u als uw organisator in een faillissement of surseance van betaling terechtkomt. Wij zorgen er dan voor dat u zonder zorgen van uw reis kunt blijven genieten of dat u, wanneer dit niet anders kan, veilig terug wordt gebracht naar het vertrekpunt van uw boeking.
  • Controleer daarom altijd voor het boeken van uw reis of de organisatie aangesloten is bij VZR Garant. Zo kunt u met een gerust hart op reis en zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie. Natuurlijk kent elke garantie zijn grenzen. Daar zijn we graag vooraf open over. Lees hier de volledige garantieregeling.

Veiligheid

Volledig beschermd
Uw boekingsbedrag is beschermd bij VZR Garant.

Zorgeloos genieten
Geniet zorgeloos van de voorpret en van uw reis met de zekerheid van VZR Garant.

Veilig & Betrouwbaar
Geniet zorgeloos van de voorpret en van uw reis met de zekerheid van VZR Garant.

Inzicht in deelname
Deelnemers van VZR Garant staan vermeld op de website.