Soloreizen

Solo op kitesurfvakantie? Helemaal zo gek nog niet! We hebben de leukste soloreizen en kitesurfbestemmingen van Nederland.

DE LEUKSTE SOLOREIZEN

VOOR ELK NIVEAU GESCHIKT

GEGARANDEERD BESTE OFFERTEPRIJS

24/7 SUPPORT VAN ONS TEAM

WERELDWIJDE BESTEMMINGEN

BOEKEN MET THUISWINKELWAARBORG

Alleen op kitesurfvakantie?

Geen probleem! Kiteholland heeft voor jou de mooiste soloreizen uitgezocht naar unieke bestemmingen over de hele wereld. Op al onze locaties zijn altijd andere gasten aanwezig (ook uit andere landen). Het voordeel om alleen te gaan is dat je op locatie snel nieuwe mensen ontmoet en jij je snel thuis gaat voelen binnen het gezelschap.

Op onze locaties is genoeg te doen, dus je hoeft je zeker niet te vervelen. Onze accommodaties hebben ook altijd een chill plekje, een dagje niets doen of bijkomen van het (leren) kitesurfen, surfen of iets anders, is soms toch ook wel even heel fijn. Maar daarnaast zijn er ook altijd vele andere activiteiten te ondernemen, zoals een citytrip, wake boarden, waterskiën etc. Kortom alles is mogelijk!

Soloreizen kitesurfen

Op iedere locatie bieden we verschillende types accommodaties aan. Zo is er voor de budget reiziger altijd een geschikte type accommodatie (bijv. een meerpersoonskamer) maar als je iets meer luxe en gemak wilt, hebben we daar ook zeker mogelijkheden voor. Heb je nog andere wensen, zoals een appartement voor jezelf, vraag bij ons naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag je wensen in vervulling te laten gaan zodat jij een top vakantie gaat beleven!

Bekijk onze kitesurfvakanties voor Soloreizen