Groepsreizen

De leukste groepsreizen vind je bij Kiteholland

DE LEUKSTE GROEPSREIZEN

VOOR ELK NIVEAU GESCHIKT

GEGARANDEERD BESTE OFFERTEPRIJS

24/7 SUPPORT VAN ONS TEAM

WERELDWIJDE BESTEMMINGEN

BOEKEN MET THUISWINKELWAARBORG

Met een kitesurf groepsreis mee?

Onze kitesurf groepsreizen zijn speciaal samengesteld zodat alles voor jou goed geregeld is! De groepsreizen zijn uniek; je deelt direct de mooiste ervaringen met je reisgenoten.

Kiteholland biedt meerdere groepsvakanties aan naar prachtige exotische bestemmingen over de hele wereld. Een groepsvakantie is de ideale manier om op vakantie te gaan en altijd gezelligheid om je heen te hebben, je leert nieuwe mensen kennen waar je een hele gezellige tijd mee gaat beleven.

Kitesurf groepsreizen

Tijdens de groepsvakantie is er een programma voor de hele vakantie. Gelukkig staat niet alles vast en kan er flexibel mee om worden gegaan. Naast het (leren) kitesurfen, surfen of iets anders, staan er nog tal van activiteiten gepland.

Zoals een gezellige BBQ op een prachtige locatie, canoeing, yoga, waterskiën, wake boarden en nog veel meer! Ook hebben we speciaal voor de groepsreizen accommodaties geselecteerd die bij deze reizen passen. Zo is er ook altijd een chill plek in/ rondom de accommodatie. En soms zelfs een zwembad!

Bekijk onze Groepsreizen