Surfvakanties

Uitleg en informatie over onze Surf vakanties

Ben jij klaar om te leren surfen op één van onze prachtige surfbestemmingen? Ja? Dan zit je hier op de goede plek! Kiteholland biedt locaties over de hele wereld aan, speciaal voor jouw de beste plekken om te (leren) surfen.

Een surfvakantie is ideaal om het surfen te leren, meestal op een exotische bestemming! Helder blauw water, warm water en veel gezelligheid? Dit zijn de ingrediënten voor een unieke surfvakantie! Op locatie zijn er altijd andere gezellige mensen, zo kun je samen surfen, chillen of met elkaar gaan stappen.

Surf vakanties voor elk niveau

Op locatie hebben we de keuze uit verschillende accommodaties, voor ieder wat passends. Zo zijn er slaapzalen, 1- of 2 persoonskamers, maar bieden we op een aantal locaties ook appartementen of woningen aan. Staat je keuze er niet direct bij, dan kun je altijd vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden. Wij gaan dan ons uiterste best doen om aan jouw wensen te voldoen!

Nog zo veel meer

Naast het surfen is er natuurlijk nog veel meer te doen. Denk aan een yoga sessie op het strand bij bijvoorbeeld een zonsondergang. Of ga waterskieden, wakeboarden, mountainbiken etc. Genoeg te doen dus!

Natuurlijk kies je zelf waar je aan mee gaat doen. Heb je even helemaal geen zin en wil je bijkomen van je surfsessie? Ook geen probleem!

Kijk gerust rond in onze surfreizen en laat je inspireren.

Onze surf vakantie mogelijkheden zijn

Wat is er nodig voor een leuke surfvakantie?

Ga je alleen (solo) of met een groepsreis mee naar één van onze surfbestemmingen? Geen probleem, alles is mogelijk! En gegarandeerd dat jij je gaat vermaken. Zo zijn er altijd andere gasten (vaak uit verschillende landen) waar je veel plezier mee kan beleven.

Leren surfen op vakantie

En is er altijd gezelligheid. Dit is één van de must van een topvakantie! Daarnaast is een andere must natuurlijk (leren) surfen op de perfecte surfspots op jouw exotische bestemming!

Onze surfscholen zoeken per dag de beste surfspot uit om te gaan (leren) surfen, passend bij jouw niveau.

(Leren) Surfen op de beste bestemmingen + gezelligheid + een prachtige locatie = jouw unieke reis die je noot weer zult vergeten!