Kitesurf vakanties

Uitleg en informatie over wat onze Kitesurfvakantie mogelijkheden zijn

Jij hebt zin in een te gekke kitesurf vakantie en op zoek de beste en/of leukste kitesurfspots van de wereld. We hopen met deze informatie je een beetje op weg te helpen. Onze wens is om jouw een unieke en niet te vergeten, kitesurf vakantie te laten ervaren! Voel je vrij om ons te benaderen, we helpen je graag!

Heb je nog nooit kitesurfles gehad of heb je nog wat meer lessen nodig; dan kun je kitesurflessen volgen tijdens je vakantie. Zo krijg je het kitesurfen helemaal onder de knie en kun jij je na je vakantie helemaal zelf redden en ben je klaar om het Nederlandse water op te gaan!

Kun je al kitesurfen dan staat jouw vakantie in het teken van progressie of lekker cruisen. Leer de leukste trics of geniet tijdens het kitesurfen van de mooie omgeving. Het kitesurfen willen we natuurlijk het liefste beoefenen in een warm land met azuurblauw water en palmbomen die dansen in de wind. Het gevoel van vrijheid als je over het water tijdens het kitesurfen, de natuur om je heen; het kan allemaal.

Dit en de combinatie om het te kunnen delen met andere reizigers die voor hetzelfde doel komen maakt een vakantie extra speciaal. Naast het (leren) kitesurfen tijdens je vakantie, is er genoeg tijd om te relaxen, te feesten en andere leuke sporten om te doen. Zoals golfsurfen, canyoning, wakeboarden, mountainbiken and many more…

Graag leggen we je hier de basiselementen uit voor een kitesurf vakantie. We vertellen je welke elementen er nodig zijn voor een geslaagde trip. Deze pagina is geschikt voor mensen die nieuw zijn met kitesurfen of met kitesurf vakanties. Daarnaast leggen we ook het belang uit van een organisatie die is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg, zodat je veilig op reis kunt.

Onze kitesurf vakantie mogelijkheden

Egypte

Brazilië

Kaapverdië

Italië

Nederland

Marokko

Spanje

Caribbean

Portugal

Hoe ziet een kitesurf vakantie er uit?

Zodra je het vliegtuig uit stapt, begint je kitesurf vakantie al bij Kiteholland!

Als je bent opgehaald en wordt gebracht bij je accommodatie ben je er helemaal klaar voor.

De eerste dag staat in het tekenen van even acclimatiseren, bijkomen van je reis en andere gezellige gasten ontmoeten. De volgende dag ben jij goed uitgeslapen en klaar voor de actieve dag! Kortom: snel het water op om te (leren) kitesurfen! Na de theorie en uitleg over de basis van het kitesurfen (denk aan veiligheid, materialen etc.) kan je les beginnen. In de eerste lesuren wordt aandacht besteed aan het wennen aan je materiaal (bijv. je kite) en te oefenen met het besturen van de kite. Dit is belangrijk om vervolgens echt te leren kitesurfen op het water. De lessen duren gemiddeld 3 uur per dag, afhankelijk van de kitesurfschool op locatie. De lesuren zijn verdeeld over je gehele verblijf.

Als de les afgelopen is, kun je bijkomen en genieten van alle trucs die de professionals op het water je gaan laten zien. De rest van je daginvuling is aan jezelf besteed. Mocht je nog energie over hebben, dan zijn er mogelijkheden om te gaan suppen of te gaan golfsurfen.

In de avonden gaan de groepen gezamenlijk eten maken of uit eten in één van de lokale restaurants. Na het diner staat er meestal een leuke stapavond op de planning met andere

Kitesurfvakanties

Menu