Making new memories

Kiteholland reizen is ontstaan uit een passie voor kitesurfen en surfen, en om onze magische wereld te ontdekken. Door deze elementen te combineren hebben we het mogelijk gemaakt om actieve vakanties aan te bieden, het is een lifestyle die we graag doorgeven. Kiteholland reizen worden gemaakt door enthousiaste (kite)surfers met en vóór de actieve reiziger.

Bij onze kite- en surfvakanties staat beleving, spanning, adrenaline en fun met medereisgenoten boven aan de lijst.

Op deze manier kom je in contact met andere (jong)volwassenen die voor hetzelfde avontuur op reis gaan: kitesurfen, surfen en gezellige avondjes op stap! Nieuwe vriendschappen en avonturen ontstaan tijdens onze reizen.

Christian de Azevedo Branco

Owner & founder

Christian is Kiteholland in 2012 begonnen. En is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe reizen en de netwerken binnen Kiteholland. “We maken met veel passie actieve maatwerk reizen voor elk type reiziger”.

Petra de Azevedo Branco

Reisspecialist & productmanager

Petra reist graag naar de meest mooie plaatsten ter wereld. En met haar kennis van de watersport helpt ze je graag met het samenstellen van jouw reis die aan al jouw wensen voldoet.

kitesurf vakanties

Beloftes waar je ons aan mag houden

Mocht je op (kite)surfvakantie willen let dan goed op als de online reisaanbieder is aangesloten bij de Thuiswinkel waarborg.

Dit omdat het een kwaliteitskeurmerk is voor het kopen van producten en diensten via internet. Op deze manier kom je niet van een koude kermis thuis als je zomaar een reis op internet boekt.
Als consument wil je toch op een veilige manier een reis boeken!?

Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.

Wie reizen er met Kiteholland?

Actieve, sportieve en avontuurlijke jongvolwassen reizigers tussen de 17 en 55 jaar.

Beginnende en gevorderde kitesurfers en surfers.
Solo reizigers, vrienden, koppels en families.

Onze visie op reizen

Alle bestemmingen waar wij kite- en surfreizen naartoe organiseren willen we uniek laten zijn. We willen jou net zo enthousiast maken voor deze sporten als wij zijn.

Is het een surfvakantie naar Portugal met haar cleane golven of een kitesurfvakantie naar het bijzondere Sumatra. Het is meer dan een kitesurfvakantie! Cultuur snuiven, nieuwe ontmoetingen en momenten creëren die je bij blijven.

Om dit te bereiken investeert Kiteholland kitesurfvakanties in onze locale partners en nieuwe bestemmingen die uniek zijn in zijn soort.

We nemen onze verantwoordelijkheid en streven er naar een goed en kwalitatief product neer te zetten die voor iedereen toegankelijk is. Dit doen we door openlijk, snel en eerlijk te communiceren met onze klanten. Daarbij respecteren wij andere culturen en proberen we graag ons steentje bij te dragen aan deze wereld.

Contact

Kiteholland
Bedrijfsadres en postadres
De Keeringen 88
8501 NX Joure
Nederland

Tel: +31648690387
Email: info@kiteholland.eu

Kamer van Koophandel inschrijvingsnummer: 66812453
B.T.W.-nummer: NL002195142B76