Klachten procedure

Wanneer u in de aanloop naar uw reis of gedurende uw reis onvolkomenheden ervaart in de dienstverlening van Kiteholland, vragen we u vriendelijk dit zo snel mogelijk bij Kiteholland te melden. Op deze manier biedt u ons tijdig de kans zaken te beoordelen en waar nodig aan te passen. Dit kan middels een telefoongesprek (inspreken voicemail) of per mail waarin u duidelijk uw bevindingen aangeeft. Telefonisch contact kan altijd door te bellen naar het op de website vermelde telefoonnnummer. We zullen de klacht direct beoordelen en waar nodig en naar de mogelijkheden overgaan tot actie.

Achteraf een klacht indienen kunt u doen middels een email naar info@kiteholland.eu of middels een brief welke u kunt sturen naar:

Kiteholland
De Keeringen 88
8501 NX Joure

Kiteholland zal u direct bij ontvangst een bevestigingsbericht van ontvangst sturen middels het bij ons bekende mailadres. Verder garanderen wij u vervolgens binnen 14 dagen op de klacht te reageren en waar nodig een oplossing te initiëren.

Klacht indienen:
“Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)”