Klanten vertellen de ervaring

Waarom zijn er reviews over onze reizen?

Reviews op kiteholland.eu zijn bedoeld om met andere klanten te delen hoe jij een reis hebt ervaren. Wil je een review schrijven? Fijn! Denk aan deze voorwaarden tijdens het schrijven en dan komt je review snel online.

De reviews die op onze site staan worden door klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een reis heeft geboekt. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat service of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een boekingsbevestiging op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd!

Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Nadat een reis heeft plaatsgevonden nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft geboekt dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

De volgende zaken staan we niet toe:

  1. Je hebt de reis niet geboekt via kiteholland.eu en laat een review achter
  2. Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met hoe je de reis hebt ervaren
  3. Alleen maar opmerkingen over de prijs of verkopende partij
  4. Ongepaste taal (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, racistische uitlatingen, ziektes of verbasteringen)
  5. Verwijzingen, wel of niet als URL, naar andere websites
  6. Kortingen, commerciële acties, campagnes of prijsverschillen ten opzichte van andere reisorganisaties of reisaanbieders

Alleen klanten mogen vertellen
Alleen klanten van onze reisorganisatie mogen een review schrijven. In de overeenkomst die onze klanten met ons zijn aangegaan wordt dit duidelijk vermeld. Onze nacontrole wordt naar aanleiding van de nieuwe wet- en regelgeving opgeschroefd. Als we nepreviews aantreffen die op basis van een uitnodiging tot stand zijn gekomen, worden deze verwijderd en melding gemaakt bij de autoriteiten. Dagelijks werken we hard aan de technische verbetering van onze reisorganisatie .

kitesurf vakantie Urla Turkije - skateboarden
kitesurf vakantie Urla Turkije - eten
soloreizigers vieren kitesurfvakantie op Sal, Kaapverdië

Ga onbezorgd op reis met deze garanties.

Kiteholland is aangesloten bij:

  • VZR Garant
  • VVKR
  • Thuiswinkel waarborg.

Op deze manier bieden wij onze klanten een onbezorgde reis. Je reis is gedekt bij  financieel onvermogen. Je boek een reis bij een vertrouwde reisorganisatie zonder verborgen kosten. En een reisorganisatie die transparant is expertise heeft op het gebied van kitesurfvakanties.

VZR Garant
VvKR logo