Compenseer je Co2 en een plant een boom.

Wij vinden Co2 reductie belangrijk! Jij ook?

Trees for All plant bomen in Nederland én in het buitenland. Plant je mee? Zo draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Kiteholland compenseert zijn vluchten die jaarlijks worden gemaakt op deze manier.

Speciale referentiecode

Voor reizigers en klanten van VvKR-reisspecialisten is een speciale referentiecode aangemaakt: VKR. Wanneer je als reiziger of reisorganisatie bomen doneert onder vermelding van deze referentie, dan wordt dit apart geregistreerd. Hiermee wil VvKR als het ware een soort ‘VvKR-bos’ ontwikkelen. Jij als reiziger ontvangt een certificaat van deze boomdonatie.

Plant een boom

Bomenteller

Het “VvKR-bos” zal geen letterlijk bos zijn dat we kunnen bezoeken, maar het betreft een zogenaamde “Bomenteller”. Deze Bomenteller is te vinden op de homepage van VvKR. We hopen gezamenlijk met jullie als reizigers én de vereniging zelf zoveel mogelijk bomen te planten en ‘ons bos” zo te laten groeien.

Bomen planten of CO2 berekenen

Bij Trees for All kun je op twee manieren CO2 compenseren:

  1. een aantal bomen per reis doneren, met een minimale donatie van twee bomen, onder vermelding van de referentie VKR;
  2. het berekenen van de CO2-uitstoot per reis (gebaseerd op vlucht, autokilometers, energieverbruik), waarmee het aantal te doneren bomen wordt bepaald. Ook hier doneer je met de referentie VKR.

Duurzaam reizen

Elke boomdonatie die wordt gedaan met de speciale referentiecode zal ervoor zorgen dat deze bomenteller zal groeien en dat we zo samen toewerken aan het verduurzamen van de wereld. Kiteholland wil hiermee al zijn reizigers stimuleren bewust en duurzamer te reizen.

Plant een boom

Ga onbezorgd op reis met deze garanties.

Kiteholland is aangesloten bij:

  • VZR Garant
  • VVKR
  • Thuiswinkel waarborg.

Op deze manier bieden wij onze klanten een onbezorgde reis. Je reis is gedekt bij  financieel onvermogen. Je boek een reis bij een vertrouwde reisorganisatie zonder verborgen kosten. En een reisorganisatie die transparant is expertise heeft op het gebied van kitesurfvakanties.

VZR Garant
VvKR logo